قسمتی از متن این آخر جریده را در زیر بخوانید معرفی منابع درباره آشپزی آثار مختلفی وجود دارد. برخی از این رد ضمن توجه به این امر، به سمت امور اجتماعی وابسته به خوراک مانند آداب سفرف و نوع غذا و پرهیز و آشامیدنیها و... نیز میپردازد. کهنترین ایز آشپزی در حد از آن ابوجعفر محمد بن مظفر بن نصر بن سیار الوراق (متوفی آغاز سده چهارم) میباشد به نام الطبیخ و اصلاح الاغذیة المأکولات[1] که نسخه خطی آن در دست است و دارای ارزشی والایی میباشد. این کتاب نه تنها به سمت مسائل مرتبط به آشپزی پرداخته ...